Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītas kartupeļu pankūkas ar malto gaļu

2017. gada 24. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
80 min
1. Smalki sagriež sīpolu, liek sakarsētā pannā ar eļļu cepties.
2. Kad sīpoli sacepušies zeltaini, pievieno rīvētus burkānus. Cepot pievieno sāli, piparus pēc garšas. Cep līdz gatavībai. Tad bļodā sajauc ar malto gaļu, ja nepieciešams, pievieno garšvielas.
3. Pa to laiku nomizo kartupeļus, sarīvē uz smalkās rīves. Otrs variants - izmantot sulu spiedi: izspiež kartupeļu sulu, pankūkām izmanto kartupeļu atlikumu un pievieno tai kartupeļu sulu ar cieti.
4. Kartupeļu masai pievieno biezpienu, olas, sāli, piparus, visu samaisa.
5. Uz pannas veido palielu kartupeļu pankūku, tad liek gaļas pildījumu, pa virsu - kartupeļu masas kārtu, malas "aizlipinot" ciet. Cep no abām pusēm zeltaini brūnas, bet pietiekami ilgi, lai gaļas pildījums izceptos.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu