Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildītas kartupeļu pankūkas ar malto gaļu

Pildītas kartupeļu pankūkas ar malto gaļu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg kartupeļu
  • 600 g jauktas maltās gaļas
  • 2 burkāni
  • 2 olas
  • 1 paciņa 9 % biezpiena
  • 1 sīpols
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Smalki sagriež sīpolu, liek sakarsētā pannā ar eļļu cepties.
  2. Kad sīpoli sacepušies zeltaini, pievieno rīvētus burkānus. Cepot pievieno sāli, piparus pēc garšas. Cep līdz gatavībai. Tad bļodā sajauc ar malto gaļu, ja nepieciešams, pievieno garšvielas.
  3. Pa to laiku nomizo kartupeļus, sarīvē uz smalkās rīves. Otrs variants - izmantot sulu spiedi: izspiež kartupeļu sulu, pankūkām izmanto kartupeļu atlikumu un pievieno tai kartupeļu sulu ar cieti.
  4. Kartupeļu masai pievieno biezpienu, olas, sāli, piparus, visu samaisa.
  5. Uz pannas veido palielu kartupeļu pankūku, tad liek gaļas pildījumu, pa virsu - kartupeļu masas kārtu, malas "aizlipinot" ciet. Cep no abām pusēm zeltaini brūnas, bet pietiekami ilgi, lai gaļas pildījums izceptos.

    Labu apetīti!
    Uz pannas veido palielu kartupeļu pankūku, tad liek gaļas pi...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurzemes strogonovs

Kurzemes strogonovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas