Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kefīra kūka ar avenēm

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ar esošo cukura daudzumu kūka būs diezgan salda, līdzsvaram var pievienot vairāk aveņu, tas pēc katra paša ieskatiem. Ogas var būt arī saldētas, atlaidinātas (bet bez lieka šķidruma).
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200-300 g aveņu
  • 2 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s kefīra
  • 2 olas
  • 3/4 paciņas vaniļas cukura
  • 1 tējk. dzeramās sodas
  • 2 šķipsna/s sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Bļodā saputo olas ar cukuru un vaniļas cukuru.
  2. Pievieno 1/2 glāzi kefīra. Otrai 1/2 glāzei pievieno sodu, ļauj, lai uzputo, pievieno pārējai masai. Pieliek sāli. Visu samaisa.
  3. Tad pakāpeniski pievieno miltus, kārtīgi sakuļ.
  4. Mīklu lej kūkas formā. Pa virsu izkārto avenes.
    Mīklu lej kūkas formā. Pa virsu izkārto avenes.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Cep 180 grādu sakarsētā cepeškrāsnī 25 - 30 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādu sakarsētā cepeškrāsnī 25 - 30 minūtes.

Lai...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kefīra kūka ar avenēm

Kefīra kūka ar avenēm

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas