Kefīra kūka ar avenēm

2017. gada 19. oktobris
Foto: Receptes.lv
Ar esošo cukura daudzumu kūka būs diezgan salda, līdzsvaram var pievienot vairāk aveņu, tas pēc katra paša ieskatiem. Ogas var būt arī saldētas, atlaidinātas (bet bez lieka šķidruma).
Pagatavošana
50 min
1. Bļodā saputo olas ar cukuru un vaniļas cukuru.
2. Pievieno 1/2 glāzi kefīra. Otrai 1/2 glāzei pievieno sodu, ļauj, lai uzputo, pievieno pārējai masai. Pieliek sāli. Visu samaisa.
3. Tad pakāpeniski pievieno miltus, kārtīgi sakuļ.
4. Mīklu lej kūkas formā. Pa virsu izkārto avenes.
Foto: Receptes.lv
5. Cep 180 grādu sakarsētā cepeškrāsnī 25 - 30 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu