Šampinjonu delikatese

Sastāvdaļas

  • 2 personām
  • 9 -10 lieli šampinjoni
  • 1 sīpols
  • 130 g siers ar zaļumiem
  • Naža gals piparu maisījuma

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni (180 C). Šampinjonus nomazgā, nogriež tiem kātiņus. Sēnes ar kāta daļu uz augšu liek karstumizturīgā, ietaukotā formā. Sasmalcina šampinjonu kātiņus un sīpolus. Sajauc tos ar sieru un pievieno piparu maisījumu. Pagatavoto masu pilda sēņu cepurītēs. Sēnes liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 min, kamēr sēnes skaisti apbrūnējušas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi