1. Biskvītam: olas sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno eļļu, pienu, kakao pulveri - visu samaisa.
2. Miltus un cepamo pulveri samaisa, iesijā olu - kakao masā, sakuļ ar mikseri.

Foto: Madara Vāciete
3. Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī, 45 minūtes.

Foto: Madara Vāciete
4. Biskvītu atdzesē.

Foto: Madara Vāciete
5. Kad biskvīts atdzesēts, tad pārgriež to 3 daļās (pa vidu).
6. Otrā bļodā sajauc biezpienu ar krējumu.
7. Pirmajam biskvītam (apakšējam) liek biezpienu, uzliek nākamo biskvītu atkal liek biezpienu, uzliek pēdējo biskvītu.
8. Bļodā sakuļ 100 g saldā krējuma, otrā bļodā otrus 100 g saldā krējuma. Kuļ līdz kļūst par putukrējumu.
Pirmajai masai piejauc nedauc kakao pulvera krāsai, otru atstāj kā ir.

Foto: Madara Vāciete
9. Kūku dekorē ar putukrējumu un sarīvētām šokolādes skaidiņām. Vai jeb ko citu!
Lai labi garšo!

Foto: Madara Vāciete