Biskvītam: olas sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno eļļu, pienu, kakao pulveri - visu samaisa.
Miltus un cepamo pulveri samaisa, iesijā olu - kakao masā, sakuļ ar mikseri.
Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī, 45 minūtes.
Biskvītu atdzesē.
Kad biskvīts atdzesēts, tad pārgriež to 3 daļās (pa vidu).
Otrā bļodā sajauc biezpienu ar krējumu.
Pirmajam biskvītam (apakšējam) liek biezpienu, uzliek nākamo biskvītu atkal liek biezpienu, uzliek pēdējo biskvītu.
Bļodā sakuļ 100 g saldā krējuma, otrā bļodā otrus 100 g saldā krējuma. Kuļ līdz kļūst par putukrējumu.
Pirmajai masai piejauc nedauc kakao pulvera krāsai, otru atstāj kā ir.
Kūku dekorē ar putukrējumu un sarīvētām šokolādes skaidiņām. Vai jeb ko citu!
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
Biskvītam:
4 olas
2 glāze/s cukura
1 glāze/s piena
1 glāze/s augu eļļas
1 paciņa Vaniļas cukura
3 ēd. k. kakao pulvera
1 paciņacepamā pulvera
2 glāze/s miltu
Pildījumam:
600 g biezpiena
300 g skābā krējuma
Dekorēšanai
400 g Saldā krējuma (šķidrā)
1 Piena šokolādi
20 g Kakao pulvera
-->
Pagatavošana
80 min.80 min.
Biskvītam: olas sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno eļļu, pienu, kakao pulveri - visu samaisa.
Miltus un cepamo pulveri samaisa, iesijā olu - kakao masā, sakuļ ar mikseri.
Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī, 45 minūtes.
Biskvītu atdzesē.
Kad biskvīts atdzesēts, tad pārgriež to 3 daļās (pa vidu).
Otrā bļodā sajauc biezpienu ar krējumu.
Pirmajam biskvītam (apakšējam) liek biezpienu, uzliek nākamo biskvītu atkal liek biezpienu, uzliek pēdējo biskvītu.
Bļodā sakuļ 100 g saldā krējuma, otrā bļodā otrus 100 g saldā krējuma. Kuļ līdz kļūst par putukrējumu.
Pirmajai masai piejauc nedauc kakao pulvera krāsai, otru atstāj kā ir.
Kūku dekorē ar putukrējumu un sarīvētām šokolādes skaidiņām. Vai jeb ko citu!
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri