Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g gaileņu
  • 250 ml saldā krējuma
  • 100 g žāvēta šķiņķa
  • 1 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. skāba krējuma
  • 1.5 ēd. k. miltu
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Nedaudz diļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sakarsētā eļļā apcep mazos gabaliņos sagrieztu šķiņķi.
  2. Pievieno gailenes, cep līdz gatavībai. Pēc nepieciešamības pievieno sāli un piparus.
  3. Tad pievieno saldo krējumu.
  4. Traukā sajauc krējumu, miltus un pienu, kārtīgi samaisa, lai nebūtu kunkuļu. Pievieno mērcei, karsē, kamēr sabiezē, ik pa laikam apmaisot.
  5. Kad mērce gatava, pievieno sakapātas dilles.

    Lai labi garšo!
    Kad mērce gatava, pievieno sakapātas dilles.

Lai labi gar...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas