Šādus grauzdiņus var pasniegt gan brokastīs un vakariņās pie vīna glāzes, gan kā uzkodu uz jebkura mēroga svinību galda. Cepti ķiploki saglabā savu pikantumu, bet zaudē nepatīkamo aromātu. Vienkārši pagatavot, bet grūti atturēties. Pārlieicnaties paši!
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
7
porcijas
425mltvaicētu balto pupiņu Bonduelle "Vapeur"
150gkrēmsiera
1bagete
6šķēle/sbekona
3daiviņa/sķiploka
1/2citrona
Baziliks
Olīveļļa
Sāls
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
40 min.
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 160 grādiem.
FOTO: Bonduelle rudens receptes
Bageti sagriež šķēlēs, liek uz cepešpannas un pārlej ar olīveļļu. Tur pat liek neattīrītas ķiploku daiviņas un bekona šķēles. Cep cepeškrāsnī līdz ķiploki ir mīksti. Iespējams, grauzdiņi un bekons būs gatavi ātrāk. Bekonu ar rokām salauž mazākos gabaliņos
FOTO: Bonduelle rudens receptes
Bļodā liek tvaicētas pupiņas, svaigo sieru, notīrītus ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Piespiež citrona sulu un visu sablendē līdz masa ir daudz-maz viendabīga.
FOTO: Bonduelle rudens receptes
Uz grauzdiņiem smērē pupiņu pastēti, pa virsu kārto bekonu un bazilika lapiņas.