Ābolu deserts ar putukrējumu

Sastāvdaļas

  • 500 g ābolu
  • 1 gl. svaiga krējuma
  • 25 g miltu
  • 2 olas
  • 1 ēdamk. cukura
  • Putukrējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Krējumu uzvāra, pieliek miltus, olu dzeltenumus saputo ar cukuru, sajauc ar uzvārīto krējumu, piejauc saputotus olu baltumus. Ābolus bez serdes un mizas sagriež plānās plāksnītēs, liek labi ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, virsū lej sagatavoto mīklu. Cep cepeškrāsnī, līdz mīkla kļūst gaiši brūna. Grezno ar putukrējumu, pasniedz aukstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi