Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Asais upeņu biezenis

FOTO: Depositphotos.com

Pikantais biezenis labi sader ar ceptu un grilētu gaļu, cūkas cepeti un gaļas fondī.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g cukura
  • 500 g upeņu
  • 80 ml 25% etiķa (reizēm nopērkams lielveikalos)
  • 3 nelielas ķiploka galviņas
  • 2 sīpoli
  • 4 tējk. malta ingvera
  • 2 tējk. saldās paprikas pulvera
  • 2 tējk. sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizotus sīpolus un ķiplokus sagriež gabalos un kopā ar notīrītām ogām un pipariem samaļ gaļas mašīnā vai sablenderē.
  2. Tad samaisa ar cukuru, sāli, etiķi un garšvielām.
  3. Biezeni pilda burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

    Lai labi garšo!
    Biezeni pilda burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

La...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA