Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grilēts lasis ar citronu un medu

Grilēts lasis ar citronu un medu

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 svaiga laša šķēles (3 cm biezas)
  • 2 ēd. k. medus
  • 1 /2 citrona sula
  • 1 ēd. k. vīna etiķa
  • 2 ēd. k. augu eļļas
  • 1 /2 tējk. sāls
  • Mērcei:
  • 200 g skābā krējuma
  • 1 ēd. k. medus
  • 1 /2 ēd. k. izspiestas citrona sulas
  • 1 tējk. sāls
  • 1 saišķītis sasmalcinātu zaļo lociņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Bļodā sajauc medu ar citrona sulu, vīna etiķi un eļļu. Laša šķēles liek sagatavotajā marinādē un atstāj vēsā vietā uz divām stundām.
  2. Tad šķēles izņem no marinādes , cep krāsnī vai grilā no abām pusēm 4 minūtes. Pēc tam pārkaisa ar sāli.
  3. Sajauc krējumu, medu, citrona sulu, sāli un zaļos lociņus viendabīgā mērcē.
  4. Zivi pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, salātiem un mērci.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas