Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Klasiskais ķiršu ievārījums

FOTO: Depositphotos.com

Ķiršu ievārījuma gatavošanai piemērotāki ir skābie ķirši. Ķiršus var vārīt arī ar kauliņiem.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķiršu bez kauliņiem
  • 1 kg cukura
  • 200-250 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Katlā ielej ūdeni, ieber cukuru un maisot savāra sīrupā.
  2. Tad sīrupam pievieno ķiršus bez kauliņiem un uz lēnas uguns vāra, līdz ķirši pamazām sāk grimt sīrupā.
  3. Karstu pilda burkās un aizvāko.

    Lai labi garšo!
    Karstu pilda burkās un aizvāko.

Lai labi garšo!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA