Klasiskais ķiršu ievārījums

Klasiskais ķiršu ievārījums
Foto: Depositphotos.com
Ķiršu ievārījuma gatavošanai piemērotāki ir skābie ķirši. Ķiršus var vārīt arī ar kauliņiem.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķiršu bez kauliņiem
  • 1 kg cukura
  • 200-250 ml ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Katlā ielej ūdeni, ieber cukuru un maisot savāra sīrupā.
  2. Tad sīrupam pievieno ķiršus bez kauliņiem un uz lēnas uguns vāra, līdz ķirši pamazām sāk grimt sīrupā.
  3. Karstu pilda burkās un aizvāko.

    Lai labi garšo!
    Karstu pilda burkās un aizvāko.

Lai labi garšo!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi