Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Bezglutēna burkānu - kokosriekstu mafini

Bezglutēna burkānu - kokosriekstu mafini

FOTO: Laura Čerņavska

Kolekcijas: Veselīgās
Sanāk aptuveni 20 mafini. Šajā gadījumā izmantoju bezglutēna rīsu miltus, bet var arī parastos vai cita veida miltus (Schar utt.).
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

20
porcijas
  • 1 glāze/s kokosriekstu skaidiņu
  • 400 g burkānu
  • 1 glāze/s bezglutēna rīsu miltu
  • 1 ābols
  • 1 citrons
  • 4 olas
  • 1/2 glāze/s cukura
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 3-4 ēd. k. eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sarīvē burkānus un ābolu, vai arī izmanto masu pēc sulas spiešanas, kā šajā gadījumā rīkojos es. Masu liek lielā bļodā.
  2. Pievieno pārējās sastāvdaļas - bezglutēna miltus, olas, citrona sulu, vaniļas cukuru, cukuru, cepampulveri, kokosriekstu skaidiņas, eļļu. Visas sastāvdaļas sajauc, ja sanāk pa sausu pievieno vēl citrona sulu.
  3. Sapilda iegūto masu papīra trauciņos, ko izmanto mafiniem un liek cepties aptuveni uz 20 min. 180 grādos.

    Lai labi garšo!
    Sapilda iegūto masu papīra trauciņos, ko izmanto mafiniem un...

    FOTO: Laura Čerņavska

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA