-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Bezglutēna burkānu - kokosriekstu mafini
Sanāk aptuveni 20 mafini. Šajā gadījumā izmantoju bezglutēna rīsu miltus, bet var arī parastos vai cita veida miltus (Schar utt.).
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 glāze/s kokosriekstu skaidiņu
-
400 g burkānu
-
1 glāze/s bezglutēna rīsu miltu
-
1 ābols
-
1 citrons
-
4 olas
-
1/2 glāze/s cukura
-
1 tējk. cepamā pulvera
-
1 tējk. vaniļas cukura
-
3-4 ēd. k. eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Sarīvē burkānus un ābolu, vai arī izmanto masu pēc sulas spiešanas, kā šajā gadījumā rīkojos es. Masu liek lielā bļodā.
-
Pievieno pārējās sastāvdaļas - bezglutēna miltus, olas, citrona sulu, vaniļas cukuru, cukuru, cepampulveri, kokosriekstu skaidiņas, eļļu. Visas sastāvdaļas sajauc, ja sanāk pa sausu pievieno vēl citrona sulu.
-
Sapilda iegūto masu papīra trauciņos, ko izmanto mafiniem un liek cepties aptuveni uz 20 min. 180 grādos.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs