Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Aukstā zupa ar kariju un vistu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, par recepti Receptes.lv lietotājam! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vistu šķinķīši
  • 300 g svaigu gurķu
  • 2 vārītas olas
  • 1 l kefīra
  • 1 glāze/s redīsu
  • 1/2 glāze/s ūdens
  • 1 ēd. k. karija
  • Buntīte sīpolloku
  • Buntīte svaigas kinzas
  • Sāls
  • Kajēnas pipari
  • Garšvielu maisījums vistai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Vistu uz 15 min. iemarinē garšvielu maisījumā (kurkuma, kaltēts ingvers, koriandra sēklas, kardamons, kanēlis, kaltēti ķiploki - viss pulverveidā, sajaukts kopā, bet apmēram tas pats vien ir arī gatavajos karija maisījumos).
  2. Pēc tam viegli apcep uz pannas bez taukvielām, atdzesē, atkaulo un smalki sagriež.
  3. Katlā liek visas zupas satāvdaļas - vistu, sagrieztus gurķus, redīsus, rīvētas olas un sakapātus zaļumus, kefīru un ūdeni. Pievieno sāli un kajēnas piparus pēc garšas. Visu samaisa un liek uz brītiņu ledusskapī, lai tā kļūtu vēsāka.
    Pasniedzot dekorē ar kinzas lapām.

    Labu apetīti!
    Katlā liek visas zupas satāvdaļas - vistu, sagrieztus gurķus...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas