Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kukurūzas miltu vafeles

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Vafeles var ēst gan ikdienā - kā brokastu sausmaizītes pie tējas vai kafijas, kā arī svētkos - ar šokolādes krēmu vai biezpienu un putukrējumu.

Paldies, par recepti Līvānu 1. vidusskolas jauniešiem! Recepte tapusi Eiropas Parlamenta Informācijas biroja (EPIB) Latvijā projekta “Garšīgie likumi” ietvaros.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g smalka maluma kukurūzas miltu
  • 250 ml ūdens
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 ola
  • 0.5 tējk. sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc mīklu no esošajām sastāvdaļām un ļauj tai uzbriest (5 - 10 minūtes).
  2. Izmantojot vafeļu pannu cep brūnas un kraukšķīgas vafeles (apmēram 1,5 minūtes).

    Labu apetīti!
    Izmantojot vafeļu pannu cep brūnas un kraukšķīgas vafeles (a...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas