Kukurūzas miltu vafeles

Vafeles var ēst gan ikdienā - kā brokastu sausmaizītes pie tējas vai kafijas, kā arī svētkos - ar šokolādes krēmu vai biezpienu un putukrējumu.

Paldies, par recepti Līvānu 1. vidusskolas jauniešiem! Recepte tapusi Eiropas Parlamenta Informācijas biroja (EPIB) Latvijā projekta “Garšīgie likumi” ietvaros.

Sastāvdaļas

  • 250 g smalka maluma kukurūzas miltu
  • 250 ml ūdens
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 ola
  • 0.5 tējk. sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc mīklu no esošajām sastāvdaļām un ļauj tai uzbriest (5 - 10 minūtes).
  2. Izmantojot vafeļu pannu cep brūnas un kraukšķīgas vafeles (apmēram 1,5 minūtes).

    Labu apetīti!
    Izmantojot vafeļu pannu cep brūnas un kraukšķīgas vafeles (a...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi