Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kukurūzas miltu vafeles

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Vafeles var ēst gan ikdienā - kā brokastu sausmaizītes pie tējas vai kafijas, kā arī svētkos - ar šokolādes krēmu vai biezpienu un putukrējumu.

Paldies, par recepti Līvānu 1. vidusskolas jauniešiem! Recepte tapusi Eiropas Parlamenta Informācijas biroja (EPIB) Latvijā projekta “Garšīgie likumi” ietvaros.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g smalka maluma kukurūzas miltu
  • 250 ml ūdens
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 ola
  • 0.5 tējk. sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc mīklu no esošajām sastāvdaļām un ļauj tai uzbriest (5 - 10 minūtes).
  2. Izmantojot vafeļu pannu cep brūnas un kraukšķīgas vafeles (apmēram 1,5 minūtes).

    Labu apetīti!
    Izmantojot vafeļu pannu cep brūnas un kraukšķīgas vafeles (a...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas