Pildīta ciabata ar vistas fileju un marinētu gurķi

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 1 ciabata ar kaltētiem tomātiem un olīvām
  • 1/2 vistas filejas
  • 2 šķēle/s siera
  • 1 marinēts gurķis
  • Sviests maizes apsmērēšanai
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju cep pannā vienā gabalā, līdz gatavībai, pievienojot sāli un piparus pēc vēlmēm.
  2. Ciabatu pārgriež uz pusēm, pārsmērē ar sviestu. Liek sakarsētā pannā apgrauzdēties ar apsmērēto pusi uz leju.
  3. Kad maize apgrauzdējusies, to apgriež, vienai pusei virsū kārto sagrieztu šķēlēs vistas fileju, tad marinēta gurķa šķēles, tad sieru un otru maizes pusi. Pannai uzliek vāku un cep tik ilgi, kamēr siers izkusis.

    Labu apetīti!
    Kad maize apgrauzdējusies, to apgriež, vienai pusei virsū kā...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi