Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Pildīta ciabata ar vistas fileju un marinētu gurķi

Pildīta ciabata ar vistas fileju un marinētu gurķi

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 1 ciabata ar kaltētiem tomātiem un olīvām
  • 1/2 vistas filejas
  • 2 šķēle/s siera
  • 1 marinēts gurķis
  • Sviests maizes apsmērēšanai
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju cep pannā vienā gabalā, līdz gatavībai, pievienojot sāli un piparus pēc vēlmēm.
  2. Ciabatu pārgriež uz pusēm, pārsmērē ar sviestu. Liek sakarsētā pannā apgrauzdēties ar apsmērēto pusi uz leju.
  3. Kad maize apgrauzdējusies, to apgriež, vienai pusei virsū kārto sagrieztu šķēlēs vistas fileju, tad marinēta gurķa šķēles, tad sieru un otru maizes pusi. Pannai uzliek vāku un cep tik ilgi, kamēr siers izkusis.

    Labu apetīti!
    Kad maize apgrauzdējusies, to apgriež, vienai pusei virsū kā...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas