Sarkanai paprikai nogriež "cepurīti", izņem sēklas un nogriež 1 šķēli, tā lai būtu paprikas rimbulis.
Atlikušo papriku (visu krāsu) sagriež nelielos gabaliņos, liek sakarsētā pannā ar eļļu cepties. Pievieno garšvielas.
Kad paprika gandrīz izcepusies, liek pannā paprikas riņķi, iesit tajā olu, uzber sāli, piparus. Cep, līdz olas vēlamajai gatavībai.
Pasniedz uzreiz.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
1porcijas
1/2 dzeltenās paprikas
1/4 zaļās paprikas
1/4 sarkanās paprikas
1 ola
Eļļa cepšanai
Sāls
Pipari
-->
Pagatavošana
20 min.20 min.
Sarkanai paprikai nogriež "cepurīti", izņem sēklas un nogriež 1 šķēli, tā lai būtu paprikas rimbulis.
Atlikušo papriku (visu krāsu) sagriež nelielos gabaliņos, liek sakarsētā pannā ar eļļu cepties. Pievieno garšvielas.
Kad paprika gandrīz izcepusies, liek pannā paprikas riņķi, iesit tajā olu, uzber sāli, piparus. Cep, līdz olas vēlamajai gatavībai.
Pasniedz uzreiz.
Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri