Vēršacs paprikā

Vēršacs paprikā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 1/2 dzeltenās paprikas
  • 1/4 zaļās paprikas
  • 1/4 sarkanās paprikas
  • 1 ola
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Sarkanai paprikai nogriež "cepurīti", izņem sēklas un nogriež 1 šķēli, tā lai būtu paprikas rimbulis.
  2. Atlikušo papriku (visu krāsu) sagriež nelielos gabaliņos, liek sakarsētā pannā ar eļļu cepties. Pievieno garšvielas.
  3. Kad paprika gandrīz izcepusies, liek pannā paprikas riņķi, iesit tajā olu, uzber sāli, piparus. Cep, līdz olas vēlamajai gatavībai.
    Pasniedz uzreiz.

    Labu apetīti!
    Kad paprika gandrīz izcepusies, liek pannā paprikas riņķi, i...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi