Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pildītas olas "Mimoza"

FOTO: Džiugas receptes

Pavisam neilga darbošanās un tiksi pie nedaudz savādākām brokastu olām - pildītām! Siers piešķirs sātīgumu, bet redīsu dzinumi - svaigumu.
Foto: Džiugas
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 cieti novārītas olas
  • 2 ēd. k. majonēzes
  • 1 saujiņa redīsu dzinumu
  • 1 šķipsna/s kurkumas
  • 1 šķipsna/s saldās paprikas
  • Rīvēts siers DŽIUGAS
  • Sāls
  • Melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas gareniski pārgriež uz pusēm un uzmanīgi izņem dzeltenumus. Tos izberž caur sietiņu.
  2. Redīsu dzinumus sasmalcina ar nazi un ieber pie dzeltenumiem. Šai masai pievieno garšvielas (kurkumu, saldo papriku, sāli, melnos piparus) un samaisa ar majonēzi. Masai jābūt krēmveida konsistences. Ja tā šķiet pārāk bieza, var pielikt vēl nedaudz majonēzes. Pagaršojiet, vai pietiek garšvielu.
  3. Iegūto krēmu var ar tējkaroti likt olu baltumos vai izmantot konditorejas maisiņu ar uzgaļiem – izspiest puķītes vai citus rakstus. Pirms pildīto olu pasniegšanas, tās apkaisa ar sasmalcinātiem redīsu dzinumiem un rīvētu sieru DŽIUGAS.

    Labu apetīti!
    Iegūto krēmu var ar tējkaroti likt olu baltumos vai izmantot...

    FOTO: Džiugas receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zirņu - sakņu biezzupa

Zirņu - sakņu biezzupa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas