Sākums > Receptes > Uzkodas

Pildītas olas "Mimoza"

2017. gada 10. aprīlis
Foto: Džiugas receptes
Pavisam neilga darbošanās un tiksi pie nedaudz savādākām brokastu olām - pildītām! Siers piešķirs sātīgumu, bet redīsu dzinumi - svaigumu.
Foto: Džiugas
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
30 min
1. Olas gareniski pārgriež uz pusēm un uzmanīgi izņem dzeltenumus. Tos izberž caur sietiņu.
2. Redīsu dzinumus sasmalcina ar nazi un ieber pie dzeltenumiem. Šai masai pievieno garšvielas (kurkumu, saldo papriku, sāli, melnos piparus) un samaisa ar majonēzi. Masai jābūt krēmveida konsistences. Ja tā šķiet pārāk bieza, var pielikt vēl nedaudz majonēzes. Pagaršojiet, vai pietiek garšvielu.
3. Iegūto krēmu var ar tējkaroti likt olu baltumos vai izmantot konditorejas maisiņu ar uzgaļiem – izspiest puķītes vai citus rakstus. Pirms pildīto olu pasniegšanas, tās apkaisa ar sasmalcinātiem redīsu dzinumiem un rīvētu sieru DŽIUGAS.

Labu apetīti!
Foto: Džiugas receptes
Uz augšu