Sākums > Receptes > Salāti

Karstie avokado salāti ar cieto sieru Džiugas

2017. gada 4. aprīlis
Foto: Džiugas receptes
Neierasti avokado salāti iepriecinās ne tikai mājiniekus, bet arī visprasīgākos ciemiņus.
Foto: Džiugas
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
40 min
1. Avokado pārgriež gareniski uz pusēm, izņem (ar tējkaroti) 2/3 mīkstuma un sasmalcina, miziņu ar atlikušo mīkstumu neizmet.
2. Tomātu nomizo, izņem sēkliņas un sīki sagriež.
3. Bekona gaļu apcep vidēji karstā cepeškrāsnī, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.
4. Bļodā sajauc kopā smalcinātus avokado, tomātu, bekona gaļas gabaliņus, sīpolu, saldo papriku, seleriju.
5. Mazā stikla burkā ar uzgriežamo vāciņu sakrata medu, čili piparu mērci un etiķi, aplej ar šo masu salātus, izmaisa, pievieno sieru "Džiugas mix salad" un vēlreiz rūpīgi izmaisa.
6. Ar pildījumu piepilda avokado pusītes (izmantojot karoti) un uzbārsta pa virsu cieto sieru Džiugas, kas briedināts 24 mēnešus.
7. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C, saliek tajā sagatavotos avokado, cep 7 – 10 min.
8. Salātus pasniedz ar krekeriem vai maizes nūjiņām.

Labu apetīti!
Foto: Džiugas receptes
Uz augšu