1. Sagatavo nepieciešamos produktus.

Foto: Zane Bloka
2. Saspaida banānus maksimāli viendabīgā masā.

Foto: Zane Bloka
3. Biezpienam piejauc olas un cukuru, Kārtīgi maisa, lai cukurs izkūst un olas vienmērīgi iejaucas biezpienā.

Foto: Zane Bloka
4. Biezpiena masai pievieno banānus. Liek karsēties krāsni uz 180 grādiem.

Foto: Zane Bloka
5. Visu samaisa, pievieno mannā un rozīnes šokolādē - var likt parastās rozīnes.

Foto: Zane Bloka
6. Lej masu ietaukotā cepamajā traukā un liek cepties. Es liku cepampapīrā, jo nebija īsti atbilstošas veidnes. Cepšanas ilgums atkarīgs no veidnes formas - jo plānākā kārtā izdodas izliet masu, jo mazāk jācep, vidējais cepšanas laiks 45 min.
Gatavu var pārliet ar kausētu šokolādi.
Lai labi garšo!

Foto: Zane Bloka