Kad cep ko jaunu pirmo reizi, mācies pats no savām kļūdām - šo sacepumu vēlams necept biezu, citādāk pastāv risks, ka vidus neizcepsies kārtīgi. Jāsaka - garša gan ir pat ļoti laba :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
8
porcijas
600gbiezpiena
3banāni
3olas
9ēd. k.mannas
2ēd. k.cukura
100grozīņu šokolāde
3ēd. k.skābā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
85 min.
Sagatavo nepieciešamos produktus.
FOTO: Zane Bloka
Saspaida banānus maksimāli viendabīgā masā.
FOTO: Zane Bloka
Biezpienam piejauc olas un cukuru, Kārtīgi maisa, lai cukurs izkūst un olas vienmērīgi iejaucas biezpienā.
FOTO: Zane Bloka
Biezpiena masai pievieno banānus. Liek karsēties krāsni uz 180 grādiem.
FOTO: Zane Bloka
Visu samaisa, pievieno mannā un rozīnes šokolādē - var likt parastās rozīnes.
FOTO: Zane Bloka
Lej masu ietaukotā cepamajā traukā un liek cepties. Es liku cepampapīrā, jo nebija īsti atbilstošas veidnes. Cepšanas ilgums atkarīgs no veidnes formas - jo plānākā kārtā izdodas izliet masu, jo mazāk jācep, vidējais cepšanas laiks 45 min.
Gatavu var pārliet ar kausētu šokolādi.