Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena - banānu sacepums

2017. gada 31. marts
Foto: Zane Bloka
Kad cep ko jaunu pirmo reizi, mācies pats no savām kļūdām - šo sacepumu vēlams necept biezu, citādāk pastāv risks, ka vidus neizcepsies kārtīgi. Jāsaka - garša gan ir pat ļoti laba :)
Pagatavošana
85 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
Foto: Zane Bloka
2. Saspaida banānus maksimāli viendabīgā masā.
Foto: Zane Bloka
3. Biezpienam piejauc olas un cukuru, Kārtīgi maisa, lai cukurs izkūst un olas vienmērīgi iejaucas biezpienā.
Foto: Zane Bloka
4. Biezpiena masai pievieno banānus. Liek karsēties krāsni uz 180 grādiem.
Foto: Zane Bloka
5. Visu samaisa, pievieno mannā un rozīnes šokolādē - var likt parastās rozīnes.
Foto: Zane Bloka
6. Lej masu ietaukotā cepamajā traukā un liek cepties. Es liku cepampapīrā, jo nebija īsti atbilstošas veidnes. Cepšanas ilgums atkarīgs no veidnes formas - jo plānākā kārtā izdodas izliet masu, jo mazāk jācep, vidējais cepšanas laiks 45 min.
Gatavu var pārliet ar kausētu šokolādi.

Lai labi garšo!
Foto: Zane Bloka
Uz augšu