Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ribu gaļa barbekjū mērcē

2017. gada 3. marts
Foto: Lidija Spridzane
Ja esi BBQ mērces piekritējs, tad ribiņas BBQ mērcē noteikti būs priekš Tevis!
Zem cepšanas restēm vēlams palikt cepampannu, jo pati gaļa un barbekjū mērce noteikti pilēs.
Pagatavošana
650 min
1. Bļodā lej ūdeni, pievieno sāli, piparus, ķiploku un pusi BBQ mērces. Visu kārtīgi samaisa.
2. Gaļu sadala gabaliņos, liek gatavajā marinādē. Atstāj savilkties vismaz uz 10 stundām.
3. Kad gaļa samarinējusies, to cep cepeškrāsnī 210 grādos, apmēram, 40 - 50 minūtes, atkarīgs, cik lieli gabaliņi.
Cepšanas laikā katru gabaliņu apsmērē ar BBQ mērci vismaz 3 reizes.

Lai labi garšo!
Foto: Lidija Spridzane
Uz augšu