Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļi ar zaļumiem cepti cepeškrāsnī

Kartupeļi ar zaļumiem cepti cepeškrāsnī

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Šādi pagatavoti kartupeļi būs lieliska piedeva jebkuram pamatēdienam - gan gaļai, gan zivij. Garšvielas un zaļumus var variēt pēc sirds patikas. Sākotnēji vārītus, tos var glabāt ledusskapī un pabeigt gatavošanu arī nākamajā dienā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 lieli kartupeļi
  • 50 g sviesta
  • Olīveļļa iesmērēšanai
  • Sāls
  • Svaigi zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus ar mizu kārtīgi nomazgā, liek vārīties. Vāra gandrīz gatavus.
  2. Nolej ūdeni, nedaudz padzesē, tad ierīvē ar olīveļļu, apkaisa ar nedaudz sāls. Ietin katru kartupeli folijā, liek cepeškrāsnī uz 180 grādiem, apmēram, uz 20 minūtēm.
  3. Kad kartupeļi izcepušies, izņem no cepeškrāsns, ļauj dažas minūtes nostāvēties. Tad atver foliju, iegriež pa vidu, bet nepārgriež pavisam, ieliek sviesta piciņu, uzber sāli un sakapātus zaļumus.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kefīra kūka ar avenēm

Kefīra kūka ar avenēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas