Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas cepetis apelsīnu sulā

Foto: Lidija Spridzane
Pagatavošana
830 min
1. Apelsīnu sulu ar visām garšvielām sajauc dziļākā traukā. Ievieto veselo vistu. Vēlams, lai trauks nebūtu liels, apmēram, tāds, lai sula noklātu visu vistu.
Foto: Lidija Spridzane
2. Ja gadījumā, vista nav noklāta pilnībā, tad vēlams palikt zem sloga. Liek uz nakti ledusskapī ievilkties.
3. Pirms cepšanas, nolej apelsīnu sulas marinādi, atstājot pavisam nedaudz.
Foto: Lidija Spridzane
4. Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz, apmēram, 1,5 stundu. Kad vista cepusies, apm., 30 min., to apgriež otrādi. Vēl pēc 30 min. atkal apgriež un cep vēl 30 min.
Foto: Lidija Spridzane
5. Cepšanas laikā ik pa brīdim aplaista ar esošo marinādi traukā.

Labu apetīti!
Uz augšu