Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas cepetis apelsīnu sulā

Vistas cepetis apelsīnu sulā

FOTO: Lidija Spridzane

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vesela vista
  • 1 l apelsīnu sulas
  • 4 ēd. k. franču sinepju
  • 3 ēd. k. vorčestera mērces
  • 2 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. cukura
  • 20 smaržīgo piparu
  • 6 daiviņa/s ķiploka
  • Maltie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

830 min.
  1. Apelsīnu sulu ar visām garšvielām sajauc dziļākā traukā. Ievieto veselo vistu. Vēlams, lai trauks nebūtu liels, apmēram, tāds, lai sula noklātu visu vistu.
    Apelsīnu sulu ar visām garšvielām sajauc dziļākā traukā. Iev...

    FOTO: Lidija Spridzane

  2. Ja gadījumā, vista nav noklāta pilnībā, tad vēlams palikt zem sloga. Liek uz nakti ledusskapī ievilkties.
  3. Pirms cepšanas, nolej apelsīnu sulas marinādi, atstājot pavisam nedaudz.
    Pirms cepšanas, nolej apelsīnu sulas marinādi, atstājot pavi...

    FOTO: Lidija Spridzane

  4. Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz, apmēram, 1,5 stundu. Kad vista cepusies, apm., 30 min., to apgriež otrādi. Vēl pēc 30 min. atkal apgriež un cep vēl 30 min.
    Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz, apmēram, 1,5 stund...

    FOTO: Lidija Spridzane

  5. Cepšanas laikā ik pa brīdim aplaista ar esošo marinādi traukā.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemnieku zupa ar cauraudzīti un putraimiem

Zemnieku zupa ar cauraudzīti un putraimiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas