
Nestrīdēsimies par īsto soļanku un neīsto, tā kā nieres es ēdu nelabprāt, tad viņu te nebūs, kā arī mēles nebūs. Tapēc būs tikai piecas no gaļām, ne septiņas kā to prasa "īstās" soļankas recepte. Mans likums ir šāds...
gurķi der tikai un vienīgi skābēti, nekādas tomātu mērces vai kečupus, garšviela skaitās tomātu pasta. Pašā pamatā ir buljons, vēlams lielopa, tur es izmantoju labas kvalitātes lielopa konservu kur tā želeja, kas iekšā, jau ir lielopa buljons. Šādi ļoti ieekonomējas laiks uz lielopa buljona vārīšanu. Un jā, pieleju klāt vel skābētu gurķu sulu ~ glāzi, kā arī tik pat olīvju sulu. Pasen izdomāju tā pamēğināt un mājinieki kā arī kaimiņi slavēja un gribēja uz paģirām mani tronī celt! :)
Esmu pārliecināts, ka garšos daudziem, tā kā droši mēģiniet. Ar jautājumiem un neskaidrībām komentāros.
Lai labi garšo ;)
gurķi der tikai un vienīgi skābēti, nekādas tomātu mērces vai kečupus, garšviela skaitās tomātu pasta. Pašā pamatā ir buljons, vēlams lielopa, tur es izmantoju labas kvalitātes lielopa konservu kur tā želeja, kas iekšā, jau ir lielopa buljons. Šādi ļoti ieekonomējas laiks uz lielopa buljona vārīšanu. Un jā, pieleju klāt vel skābētu gurķu sulu ~ glāzi, kā arī tik pat olīvju sulu. Pasen izdomāju tā pamēğināt un mājinieki kā arī kaimiņi slavēja un gribēja uz paģirām mani tronī celt! :)
Esmu pārliecināts, ka garšos daudziem, tā kā droši mēģiniet. Ar jautājumiem un neskaidrībām komentāros.
Lai labi garšo ;)