Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautētas grūbas ar ķirbi un burkānu

Sautētas grūbas ar ķirbi un burkānu

FOTO: Baiba Ezergaile

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • 500 g grūbu
  • 200 g ķirbja
  • 4 vidēji burkāni
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

190 min.
  1. Lai būtu interesantāka garša, grūbas vispirms apcep uz sausas pannas - ap 10 min.
  2. Tad mērcē ūdenī (tā, lai pārklātas) - 2 vai vairāk stundas, tad ātrāk būs gatavas.
  3. Tad liek uz lēnas uguns vārīt , bet pievieno vēl ūdeni, jo ļoti daudz ievelk.
  4. Pannā apcep ļoti rupji rīvētu burkānu.
  5. Ķirbi sagriež mazos gabaliņos, nedaudz lielākos kā grūbas.
  6. Dārzeņus liek sautēties klāt pie grūbām, kad tās jau pusgatavas. Visu vāra, līdz grūbas pilnībā gatavas. Gatavību pārbauda nogaršojot, lai grūbas būtu patīkami mīkstas.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas