Klasiskā siera kūka

2016. gada 12. oktobris
Foto: A.J.
Nekas jau īpaši sarežģīts, bet nepieciešama precizitāte un nedaudz pacietība, lai sagaidītu gala rezultātu
Pagatavošana
180 min
1. Cepumus smalki sasmalcina. Klāt pievieno cukuru un sviestu. Visu samaisa vienmērīgā masā. Masu izkārto pa kūkas veidni.
2. Bļodā saputo olas ar cukuru un vaniļas cukuru. Klāt ierīvē apelsīnu miziņu un piespiež sulu no apelsīna. Samaisa. Pakāpeniski iemaisa sieru, un maisa līdz veidojas vienmērīga masa. Masai klāt pielej saldo krējumu un pieber miltus. Kartīgi samaisa. Visu lej kūkas formā.
3. Cep cepeškrāsnī 120 grādos apmēram 3 stundas, līdz kūkai vidus ir izcepies un kūkai pildījums nekustās.
4. Kārtīgi atdzesē.
Foto: A.J.
5. Vislabāk kūku ēst nākošajā dienā.
6. Labu apetīti!
Uz augšu