Nekas jau īpaši sarežģīts, bet nepieciešama precizitāte un nedaudz pacietība, lai sagaidītu gala rezultātu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Pamatnei:
200g selgas cepumu
100g cukura
100g sviesta
Pildījumam:
1kg mascarpones siera
200g cukura
1apelsīns vai citrons
Apelsīnu sula
Vaniļas cukus
5olas
200ml saldā krējuma
100g miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
180 min.
Cepumus smalki sasmalcina. Klāt pievieno cukuru un sviestu. Visu samaisa vienmērīgā masā. Masu izkārto pa kūkas veidni.
Bļodā saputo olas ar cukuru un vaniļas cukuru. Klāt ierīvē apelsīnu miziņu un piespiež sulu no apelsīna. Samaisa. Pakāpeniski iemaisa sieru, un maisa līdz veidojas vienmērīga masa. Masai klāt pielej saldo krējumu un pieber miltus. Kartīgi samaisa. Visu lej kūkas formā.
Cep cepeškrāsnī 120 grādos apmēram 3 stundas, līdz kūkai vidus ir izcepies un kūkai pildījums nekustās.