Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Skābu kāpostu zupa ar teļa gaļu un cūkgaļu

Skābu kāpostu zupa ar teļa gaļu un cūkgaļu

FOTO: Baiba Ezergaile

Rudens grāvējs - skābu kāpostu zupa :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • 600 g teļa gaļas ar kaulu
  • 400 g cūkas gaļas cauraudzes
  • 2 kg skābētu kāpostu
  • 1 liels sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • Pipari
  • 1 ēd. k. sāls - ja vajadzīgs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

160 min.
  1. Lielā katlā lej 5 l ūdens, vāra, liek teļa gaļu ar visu kaulu vārīties, lai veidojas buljons.
    Lielā katlā lej 5 l ūdens, vāra, liek teļa gaļu ar visu kaul...

    FOTO: Baiba Ezergaile

  2. Cūkas gaļu sagriež mazos gabalos un liek katlā - uzvāra un noputo, tad pievieno veselu sīpolu un ķiploku daivas, piparus, sāli un uzreiz arī kāpostus. Uz šādu daudzumu 2 kg kāpostu, lai būtu izteikta skābu kāpostu garša - mazos tilpumos garša neveidojas tāda.
  3. Pēc, apm., 2 stundu vārīšanas uz lēnas uguns, jāizzvejo ārā teļa gaļa - jāatdala no kauliem un jāsadala mazos gabaliņos. Liek atpakaļ zupā - un vēl drusku pavāra, ja vajadzīgs.
  4. Pasniegt var ar svaigi sakapātu sīpolu pa virsu.
  5. Lai labi garšo! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas