Ābolu kompots ar krustnagliņām

Sastāvdaļas

  • 4 kg ābolu
  • 7 l ūdens 7l
  • 900 g cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 25 krustnagliņas
  • 5 kanēļa standziņas

Pagatavošana

70 min.
  1. Ābolus nomazgā, griež un tīra no serdēm.
  2. Liek iepriekš sterelizētās burkās.
  3. Klāt ber krustnagliņas un kenēļa standziņas.
  4. Katliņa liek vārīties ūdeni, līdz uzvārās. Verdošu ūdeni pārlej pāri āboliem, un atstāj un 20 min. nostāvēties.
  5. Pēc tam ūdeni nolej atpakaļ katliņā, pieber cukuru un vaniļas cukuru.
  6. Atkal vāra līdz uzvārās, un atpakaļ lej uz āboliem.
  7. Liek virsū vākus un taisa ciet.
  8. Burkas liek vēsā vietā atdzist līdz ziemai.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi