Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ābolu kompots ar krustnagliņām

Ābolu kompots ar krustnagliņām

FOTO: A.J.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 kg ābolu
  • 7 l ūdens 7l
  • 900 g cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 25 krustnagliņas
  • 5 kanēļa standziņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Ābolus nomazgā, griež un tīra no serdēm.
  2. Liek iepriekš sterelizētās burkās.
  3. Klāt ber krustnagliņas un kenēļa standziņas.
  4. Katliņa liek vārīties ūdeni, līdz uzvārās. Verdošu ūdeni pārlej pāri āboliem, un atstāj un 20 min. nostāvēties.
  5. Pēc tam ūdeni nolej atpakaļ katliņā, pieber cukuru un vaniļas cukuru.
  6. Atkal vāra līdz uzvārās, un atpakaļ lej uz āboliem.
  7. Liek virsū vākus un taisa ciet.
  8. Burkas liek vēsā vietā atdzist līdz ziemai.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas