-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konservējumi
-
>
Ābolu kompots ar krustnagliņām
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
4 kg ābolu
-
7 l ūdens 7l
-
900 g cukura
-
1 paciņa vaniļas cukura
-
25 krustnagliņas
-
5 kanēļa standziņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
70 min.
-
Ābolus nomazgā, griež un tīra no serdēm.
-
Liek iepriekš sterelizētās burkās.
-
Klāt ber krustnagliņas un kenēļa standziņas.
-
Katliņa liek vārīties ūdeni, līdz uzvārās. Verdošu ūdeni pārlej pāri āboliem, un atstāj un 20 min. nostāvēties.
-
Pēc tam ūdeni nolej atpakaļ katliņā, pieber cukuru un vaniļas cukuru.
-
Atkal vāra līdz uzvārās, un atpakaļ lej uz āboliem.
-
Liek virsū vākus un taisa ciet.
-
Burkas liek vēsā vietā atdzist līdz ziemai.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs