Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Vīnogu kompots

Vīnogu kompots

FOTO: A.J.

Sanāca 4 burkas (1,5l).
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 kg vīnogu
  • 400 g cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 3 ēd. k. citronskābes
  • 5.5 - 5,5 l ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Vīnogas nomazgā un atdala no ķekara.
  2. Ogas ber iepriekš sterelizētās burkās.
  3. Katliņā lej ūdeni, klāt ber cukuru un vaniļas cukuru. Visu uzvāra.
  4. Sīrupu pārlej pāri vīnogām un uzliek vākus virsū.
  5. Atstāj uz 20 min. nedaudz atdzist.
  6. Burkas nokāšam katliņā, pieliek klāt citronskābi, uzvāra. Lej atpakaļ uz vīnogām.
  7. Burkas taisa ciet ar vākiem , gāž otrādi un atstāj atdzist.
  8. Atdzesētas kārto vēsā pagrabā līdz ziemai.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas