Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tefteļi ar dārzeņiem

2016. gada 21. augusts
Foto: Līga Bajāre
Pagatavošana
60 min
1. Papriku, sīpolu smalki sasmalcina, burkānus sarīvē, ķiplokus izspiež - visu liek uz pannas - viegli apcep.
Foto: Līga Bajāre
2. Rīsus izvāra.
3. Bļodā liek saceptos dārzeņus, rīsus, malto gaļu, olas, miltus. Veido bumbiņas un apcep pannā gaiši brūnas.
Foto: Līga Bajāre
4. Otrā pannā taisa mērci: apcep eļļā miltus, pievieno pienu, tomātu mērci, sāli, piparus, baziliku.
5. Liek iekšā tefteļus un sautē 5-10 min. Es klāt lieku smalki sasmalcinātu baziliku.
Foto: Līga Bajāre
6. Lai Jums labi garšo!
Uz augšu