Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Burkānu - batāšu zupa ar rozmarīnu

Burkānu - batāšu zupa ar rozmarīnu

FOTO: Topi Vesels

Viena no tām gardajām biezzupiņām!

Paldies, par recepti Ancei Annai Šternbergai, blogs "Topi Vesels"! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 1 liels burkāns
  • 1 maza batāte (saldais kartupelis)
  • Auzu piens, pēc nepieciešamās konsistences
  • 1 ķiploka daiva
  • Gī sviests
  • Svaigs rozmarīns un timiāns, pēc garšas (apmēram 1 ēdamkarote kopā)
  • Garšvielas - kurkuma, melnie pipari, Himalaju sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Burkānu un batāti sagriež gabaliņos un nosautē nelielā ūdens daudzumā.
  2. Uz pannas izkausē gī sviestu.
  3. Sīki sakapā ķiploka daivu, rozmarīnu un timiānu.
  4. Kad sviests izkusis, tam pievieno kurkumu, apcepina garšaugus un ķiploku, līdz izdala patīkamu smaržu, tad pievieno dārzeņiem.
  5. Visu saliek blenderī, pārlej ar auzu pienu un sablendē līdz vēlamajai konsistencei.
  6. Pievieno sāli, piparus pēc garšas, pieber vēl daļu svaiga rozmarīna - un zupa gatava!
  7. Pēc izvēles zupu var nogarnēt ar balzāmetiķa mērci, vai ko citu pēc izvēles, pasniedz kopā ar mājās gatavoties čipsiem!

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA