1. Cepumus sadrupina vai sablenderē.
2. Izkausē sviestu un sajauc ar cepumu masu.
3. Veidnē ieklāj cepampapīru, liek cepumu - sviesta masu. Izlīdzina ar karoti. Liek ledusskapī atdzist un sastingt.
4. Želatīnu liek ūdenī uzbriest - esošo daudzumu, apmēram, uz pusglāzi - glāzi ūdens.
6. Atsevišķi sakuļ krēmsieru ar iebiezināto pienu un laima sulu.
7. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi.
8. Samaisa sakulto saldo krējumu ar krēmsiera masu.
9. Karstā ūdens peldē izkausē uzbriedināto želatīnu (pirms tam notecinot lieko ūdeni), bet to nedrīkst uzvārīt.
10. Tad lielajai masai pievieno balto šokolādi un beigās želatīnu.
11. Masu lej uz kūkas pamatnes, liek ledusskapī uz nakti sarecēt un savilkties.
12. Pirms pasniegšanas kūku dekorē ar izvēlētajām ogām vai augļiem.

Foto: Diana Sidorova