vārītu seleriju un ābolus sagriež salmiņos, apslaka ar citronu sulu. Pievieno sasmalcinātus riekstus majonēzei.Visu samaisa un rotā ar riekstiem
Seleriju un ābolus sagriež salmiņos, apslaka ar citrona sulu.
Sasmalcina valriekstus, pievieno selerijai.
Iemaisa majonēzi, pēc garšas papildina ar sāli.
Rotā ar valriekstiem.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
500 g seleriju kātu
300 g ābolu
100 g valriekstu
150 g majonēzes
1 ēd. k. citrona sulas
Sāls
-->
Pagatavošana
20 min.20 min.
vārītu seleriju un ābolus sagriež salmiņos, apslaka ar citronu sulu. Pievieno sasmalcinātus riekstus majonēzei.Visu samaisa un rotā ar riekstiem
Seleriju un ābolus sagriež salmiņos, apslaka ar citrona sulu.
Sasmalcina valriekstus, pievieno selerijai.
Iemaisa majonēzi, pēc garšas papildina ar sāli.
Rotā ar valriekstiem.
Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri