Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Gārsas salāti ar pupiņām, marinētiem gurķiem un kaņepju mērci

Gārsas salāti ar pupiņām, marinētiem gurķiem un kaņepju mērci

FOTO: Edgars Sanders

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 400 g vārītu sarkano pupiņu (1 bundžiņa)
  • 150 g marinētu gurķu (pilna sauja mazie gurķīši)
  • Buntīte gārsas
  • Sauja dīgstu
  • 50 g rupji malta kaņepju aizdara (staks)
  • 1 ēd. k. baltvīna etiķa
  • 100 g olīveļļas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Pupiņas noskalo, gurķīšus sagriež smalkāk, noplūc gārsas lapas no kāta un visu samet lielā bļodā.
  2. Blenderī liek kaņepju aizdaru, olīveļļu un etiķi. Sablenderē. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
  3. Iecilā salātos dīgstus un kaņepju mērci. Pagaršo un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas