-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Gārsas salāti ar pupiņām, marinētiem gurķiem un kaņepju mērci
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g vārītu sarkano pupiņu (1 bundžiņa)
-
150 g marinētu gurķu (pilna sauja mazie gurķīši)
-
Buntīte gārsas
-
Sauja dīgstu
-
50 g rupji malta kaņepju aizdara (staks)
-
1 ēd. k. baltvīna etiķa
-
100 g olīveļļas
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
15 min.
-
Pupiņas noskalo, gurķīšus sagriež smalkāk, noplūc gārsas lapas no kāta un visu samet lielā bļodā.
-
Blenderī liek kaņepju aizdaru, olīveļļu un etiķi. Sablenderē. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
-
Iecilā salātos dīgstus un kaņepju mērci. Pagaršo un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs