Gārsas salāti ar pupiņām, marinētiem gurķiem un kaņepju mērci

5 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 400 g vārītu sarkano pupiņu (1 bundžiņa)
  • 150 g marinētu gurķu (pilna sauja mazie gurķīši)
  • Buntīte gārsas
  • Sauja dīgstu
  • 50 g rupji malta kaņepju aizdara (staks)
  • 1 ēd. k. baltvīna etiķa
  • 100 g olīveļļas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Pupiņas noskalo, gurķīšus sagriež smalkāk, noplūc gārsas lapas no kāta un visu samet lielā bļodā.
  2. Blenderī liek kaņepju aizdaru, olīveļļu un etiķi. Sablenderē. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
  3. Iecilā salātos dīgstus un kaņepju mērci. Pagaršo un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti