Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Jūras velšu risotto ar safrānu

2016. gada 12. maijs
Foto: Receptes.lv
Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti! :)
Pagatavošana
40 min
1. Mazliet apcep sīpolus sviestā.
2. Pievieno rīsus un cep, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno baltvīnu.
3. Kad baltvīns uzsūcies, pievieno vienu kausiņu buljona un gaida, līdz tas uzsūcas.
4. Lej nākamo kausiņu, nogaida, un tad lej nākamo, tā līdz buljons beidzas.
5. Pievieno sagrieztu ķiploka daiviņu.
6. Safrānam pievieno mazliet ūdeni.
7. Atkausē jūras veltes.
8. 5 min pirms risotto gatavs, pievieno jūras veltes un safrānu.
9. Pievieno parmezānu.
10. Dekorē ar čili.
Foto: Receptes.lv
11. Labu apetīti!
Uz augšu