Jūras velšu risotto ar safrānu

Kolekcijas: Veģetārās
Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti! :)

Sastāvdaļas

  • Risotto rīsi (ir tādi, kuri der gan suši, gan risotto gatavošanai)
  • 800 ml dārzeņu buljona
  • Jūras veltes
  • 100 g sviesta
  • 70 g rīvēta Parmezāna
  • 1 glāze baltvīna
  • 1 mazs sīpols
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 mazs sarkans čili pipariņš
  • 0.2 g safrāna

Pagatavošana

40 min.
  1. Mazliet apcep sīpolus sviestā.
  2. Pievieno rīsus un cep, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno baltvīnu.
  3. Kad baltvīns uzsūcies, pievieno vienu kausiņu buljona un gaida, līdz tas uzsūcas.
  4. Lej nākamo kausiņu, nogaida, un tad lej nākamo, tā līdz buljons beidzas.
  5. Pievieno sagrieztu ķiploka daiviņu.
  6. Safrānam pievieno mazliet ūdeni.
  7. Atkausē jūras veltes.
  8. 5 min pirms risotto gatavs, pievieno jūras veltes un safrānu.
  9. Pievieno parmezānu.
  10. Dekorē ar čili.
    Dekorē ar čili.
  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi