Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rabarberu deserts ar kokosriekstu mannas cepurīti

Rabarberu deserts ar kokosriekstu mannas cepurīti

FOTO: Topi Vesels

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 2 lielas saujas zemeņu
  • 2 lielas saujas sīki sagrieztu rabarberu
  • 1 ēd. k. kokosriekstu palmu cukura
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 4 ēd. k. "Nutiva" kokoksriekstu mannas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Rabarberus ar zemenēm pārber ar cukuru un citrona sulu, atstāj atsuloties apmēram 10 - 15 minūtes.
  2. Iesilda krāsni uz 170 grādiem.
  3. Karstā ūdens peldē izkausē kokosriekstu mannu.
  4. Zemenes un rabarberus sadala 2 daļās, ber cepamos keramikas trauciņos (pēc izvēles atstājot augļu sulu, vai nolejot to).
  5. Katru trauciņu pārlej ar izkausēto kokosriekstu mannu un liek cepeškrāsnī uz 20 minūtēm vai līdz kokosriekstu mannas augšējā kārtiņa viegli nobrūnējusi.
  6. Pasniedz siltu, vai arī atdzesē ledusskapī - tad kokosriekstu manna būs sastingusi, un sniegs smilšu mīklai nedaudz līdzīgu efektu.
    Pasniedz siltu, vai arī atdzesē ledusskapī - tad kokosriekst...

    FOTO: Topi Vesels

  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA