Biezpiena rulete

2016. gada 20. aprīlis
Foto: A.J.
Pagatavošana
90 min
1. Gatavo biskvītu.
2. Sagatavo paplāti un pārklāj ar cepamo papīru. Traukā iesit olas un klāt pieber cukuru. Visu kārtīgi puto, līdz gaisīgām baltām putām. Putojot pieber miltus. Samaisa un pārlej uz cepamā papīra.
3. Cep cepeškrāsnī 15 - 20 min. 200 grādos. Izņem no krāsns, apgāž otrādi un noņem papīru. Karstu ietin kopā ar visu papīru (atkārtoti uzliktu) ruletē un liek, lai atdziest.
4. Uzbriedina želatīnu.
5. Gatavo krēmu.
6. Traukā ielej saldo krējumu. Klāt liek cukuru un vaniļas cukuru. Puto, līdz gatavs putukrējums. Klāt liek biezpienu un mikroviļņu krāsnī izkausētu želatīnu un visu kārtīgi samaisa.
7. Zemenes sablenderē.
8. Iztin ruleti un pārsmērē ar zemenēm. Pa virsu kārto biezpiena krēmu ( nedaudz atstāj pārsmērēšanai) un ietin atpakaļ ruletē.
9. Apsmērē ar atstāto krēmu un pārkaisa ar brokastu pārslām.
10. Liek ledusskapī uz 10 - 15 min. sastingt. Sagriež un pasniedz.
Foto: A.J.
11. Lai labi garšo!
Uz augšu