Gatavo biskvītu.
Sagatavo paplāti un pārklāj ar cepamo papīru. Traukā iesit olas un klāt pieber cukuru. Visu kārtīgi puto, līdz gaisīgām baltām putām. Putojot pieber miltus. Samaisa un pārlej uz cepamā papīra.
Cep cepeškrāsnī 15 - 20 min. 200 grādos. Izņem no krāsns, apgāž otrādi un noņem papīru. Karstu ietin kopā ar visu papīru (atkārtoti uzliktu) ruletē un liek, lai atdziest.
Uzbriedina želatīnu.
Gatavo krēmu.
Traukā ielej saldo krējumu. Klāt liek cukuru un vaniļas cukuru. Puto, līdz gatavs putukrējums. Klāt liek biezpienu un mikroviļņu krāsnī izkausētu želatīnu un visu kārtīgi samaisa.
Zemenes sablenderē.
Iztin ruleti un pārsmērē ar zemenēm. Pa virsu kārto biezpiena krēmu ( nedaudz atstāj pārsmērēšanai) un ietin atpakaļ ruletē.
Apsmērē ar atstāto krēmu un pārkaisa ar brokastu pārslām.
Liek ledusskapī uz 10 - 15 min. sastingt. Sagriež un pasniedz.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
360 g biezpiena
500 ml saldā krējuma
200 g zemeņu
10 olas
1 paciņa sausās brokastu pārslas
10 ēd. k. cukura + 150 g krēmam
10 ēd. k. miltu
1 paciņa želatīna
5 g vaniļas cukura
-->
Pagatavošana
90 min.90 min.
Gatavo biskvītu.
Sagatavo paplāti un pārklāj ar cepamo papīru. Traukā iesit olas un klāt pieber cukuru. Visu kārtīgi puto, līdz gaisīgām baltām putām. Putojot pieber miltus. Samaisa un pārlej uz cepamā papīra.
Cep cepeškrāsnī 15 - 20 min. 200 grādos. Izņem no krāsns, apgāž otrādi un noņem papīru. Karstu ietin kopā ar visu papīru (atkārtoti uzliktu) ruletē un liek, lai atdziest.
Uzbriedina želatīnu.
Gatavo krēmu.
Traukā ielej saldo krējumu. Klāt liek cukuru un vaniļas cukuru. Puto, līdz gatavs putukrējums. Klāt liek biezpienu un mikroviļņu krāsnī izkausētu želatīnu un visu kārtīgi samaisa.
Zemenes sablenderē.
Iztin ruleti un pārsmērē ar zemenēm. Pa virsu kārto biezpiena krēmu ( nedaudz atstāj pārsmērēšanai) un ietin atpakaļ ruletē.
Apsmērē ar atstāto krēmu un pārkaisa ar brokastu pārslām.
Liek ledusskapī uz 10 - 15 min. sastingt. Sagriež un pasniedz.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
sanija2016. gada 5. novembris 11:32
man patiik
Reana2016. gada 15. maijs 17:00
Loti garsigi.
Pievienot komentāru
Jaunumi
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri