Pannā ielej un uzkarsē eļļu. Apcep vistu sirdis garšvielās. Uzliek vāku un vēl sautē 15 min. uz lēnas uguns, līdz sirdis gatavas.
Traukā ieber salātus. Klāt liek sagrieztus tomātus, kubiņos sagrieztu avakado, un sakapātas dilles. Pielej salātu mērci un visu samaisa.
Salātiem pa virsu kārto sirdis. Pasniedz karstus.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
4porcijas
1 iepakojums salātlapu mix
400 g vistu sirdis
3 tomāti
1 avakado
1 bunte diļļu
Eļļa cepšanai
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Salātu mērce (uz eļļas bāzes)
-->
Pagatavošana
30 min.30 min.
Pannā ielej un uzkarsē eļļu. Apcep vistu sirdis garšvielās. Uzliek vāku un vēl sautē 15 min. uz lēnas uguns, līdz sirdis gatavas.
Traukā ieber salātus. Klāt liek sagrieztus tomātus, kubiņos sagrieztu avakado, un sakapātas dilles. Pielej salātu mērci un visu samaisa.
Salātiem pa virsu kārto sirdis. Pasniedz karstus.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri