Biezpiena pankūkas ar banāniem

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 2 mazi banāni
  • 1 - 2 olas
  • 100 g miltu
  • 100 g cukura
  • 10 g vaniļas cukura
  • 1 /2 tējk. cepamā pulvera
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Caur sietu izberž biezpienu. Pievieno olas, vaniļas cukuru, cukuru,cepamo pulveri. Visu samaisa.
  2. Blenderī vai savādāk saspaida, sasmalcina banānus. Banānus pievieno biezpiena masai. Samaisa.
  3. Pievieno miltus, samaisa.
  4. Samitrina rokas, lai mīkla neliptu klāt un veido no mīklas nelielas bumbiņas.
  5. Izveidotās bumbiņas apvārta miltos. Uz sakarsētas panas liek bumbiņas un ar lāpstiņu saspieža, lai veidojas pankūka biezumā apmēram 7 mm. Apcepina, līdz gatavas, apmēram, 3 min no katras puses.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi