Caur sietu izberž biezpienu. Pievieno olas, vaniļas cukuru, cukuru,cepamo pulveri. Visu samaisa.
Blenderī vai savādāk saspaida, sasmalcina banānus. Banānus pievieno biezpiena masai. Samaisa.
Pievieno miltus, samaisa.
Samitrina rokas, lai mīkla neliptu klāt un veido no mīklas nelielas bumbiņas.
Izveidotās bumbiņas apvārta miltos. Uz sakarsētas panas liek bumbiņas un ar lāpstiņu saspieža, lai veidojas pankūka biezumā apmēram 7 mm. Apcepina, līdz gatavas, apmēram, 3 min no katras puses.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
500 g biezpiena
2 mazi banāni
1 - 2 olas
100 g miltu
100 g cukura
10 g vaniļas cukura
1 /2 tējk. cepamā pulvera
Eļļa cepšanai
-->
Pagatavošana
20 min.20 min.
Caur sietu izberž biezpienu. Pievieno olas, vaniļas cukuru, cukuru,cepamo pulveri. Visu samaisa.
Samitrina rokas, lai mīkla neliptu klāt un veido no mīklas nelielas bumbiņas.
Izveidotās bumbiņas apvārta miltos. Uz sakarsētas panas liek bumbiņas un ar lāpstiņu saspieža, lai veidojas pankūka biezumā apmēram 7 mm. Apcepina, līdz gatavas, apmēram, 3 min no katras puses.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Daudzveidīgu sacepumu recepšu izlase - lai neapnīk gatavot!
Jānis Blūms: neatbalstu diētas, ne arī vegānu uzturu. Jāēd sabalansēti, pārspīlēt nevajag
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri