Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas ripiņas

Maltās gaļas ripiņas

FOTO: Elizabete Ankipova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas
  • 4 olas
  • 6 šķēles baltmaizes
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Milti
  • Majonēze
  • Piens
  • Pipari
  • Sāls
  • Garšviela "Anniņa''
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Bļodā ieliek baltmaizi un aplej ar pienu, nostāvina 5 - 6 min.
  2. Pievieno malto gaļu, 2 olas, sāli un piparus, "Anniņu". Visu samaisa, lai sanāk vienmērīga masa.
  3. Sagriež sīpolu un pievieno masai.
  4. Citā bļodā sasit 2 olas, pievieno sāli, piparus, ķiploku (saspiestu), majonēzi, "Anniņu'', kārtīgi samaisa.
  5. Atsevišķā traukā ieber miltus. No gaļas masas izveido apaļas bumbiņas, iemērc miltos un pēc tam majonēzes un olas mērcē. Liek uz pannas cepties, līdz paliek brūnas.

    Labu apetīti!
    Atsevišķā traukā ieber miltus. No gaļas masas izveido apaļas...

    FOTO: Elizabete Ankipova

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA