Sākums
>
Receptes
>
Pamatēdieni
>
Maltās gaļas ripiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1 kg maltās gaļas
4 olas
6 šķēles baltmaizes
Sīpols
Ķiploks
Milti
Majonēze
Piens
Pipari
Sāls
Garšviela "Anniņa''
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
100 min.
Bļodā ieliek baltmaizi un aplej ar pienu, nostāvina 5 - 6 min.
Pievieno malto gaļu, 2 olas, sāli un piparus, "Anniņu". Visu samaisa, lai sanāk vienmērīga masa.
Sagriež sīpolu un pievieno masai.
Citā bļodā sasit 2 olas, pievieno sāli, piparus, ķiploku (saspiestu), majonēzi, "Anniņu'', kārtīgi samaisa.
Atsevišķā traukā ieber miltus. No gaļas masas izveido apaļas bumbiņas, iemērc miltos un pēc tam majonēzes un olas mērcē. Liek uz pannas cepties, līdz paliek brūnas.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs