Maltās gaļas ripiņas

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas
  • 4 olas
  • 6 šķēles baltmaizes
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Milti
  • Majonēze
  • Piens
  • Pipari
  • Sāls
  • Garšviela "Anniņa''

Pagatavošana

100 min.
  1. Bļodā ieliek baltmaizi un aplej ar pienu, nostāvina 5 - 6 min.
  2. Pievieno malto gaļu, 2 olas, sāli un piparus, "Anniņu". Visu samaisa, lai sanāk vienmērīga masa.
  3. Sagriež sīpolu un pievieno masai.
  4. Citā bļodā sasit 2 olas, pievieno sāli, piparus, ķiploku (saspiestu), majonēzi, "Anniņu'', kārtīgi samaisa.
  5. Atsevišķā traukā ieber miltus. No gaļas masas izveido apaļas bumbiņas, iemērc miltos un pēc tam majonēzes un olas mērcē. Liek uz pannas cepties, līdz paliek brūnas.

    Labu apetīti!
    Atsevišķā traukā ieber miltus. No gaļas masas izveido apaļas...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aija 2016. gada 1. februāris 12:25
Kas tas ir ''Anniņa''? Ir taču visādi piena produkti ''Anniņa''!!!!!!!
Jans 2016. gada 28. janvāris 12:46
Ka tik nebūs kotlete

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni