Sākums > Receptes > Zupas

Kokosriekstu - garneļu zupa

2016. gada 14. janvāris
Foto: Annijas Virtuvē
Paldies par recepti tās autorei Annijai no "Annijas virtuvē"!

Kādu laiku plauktā biju atstājusi noputēt kokosriekstu piena bundžiņu. Sapratu, ka tā beidzot jāliek lietā un šodien ļāvos pavisam ātrai improvizācijas mākslai virtuvē. Rezultāts, godīgi sakot, bija negaidīti labs.
Pagatavošana
60 min
1. Šķēlītēs sagriež nomazgātus šampinjonus, kubiciņos papriku un tomātu, sarīvē burkānu.
2. Šampinjonus, papriku un burkānus apcep, pēc tam pievieno tomātu, mazliet pasautē.
3. Pievieno garšvielas (soja, pipari).
4. Pievieno bundžiņu ar kokosriekstu pienu un ~400 ml ūdens.
5. Sāk rīvēt citrona miziņu, ko pievieno zupai un piespiež ēdamkaroti sulas.
Foto: Annijas Virtuvē
6. Kad gandrīz jau gatavs, pievieno attīrītas garneles. Kad pirmais burbulis sagaidīts, var likt galdā.
7. Dekorē ar diedzētiem graudiem un dillītēm.
8. Goda vārds – šobrīd nevaru vien sagaidīt rītdienas pusdienas. :)
9. Labu apetīti!
Uz augšu