1. Sīpolus, ķiplokus un burkānu apcep.
2. Pievieno malto gaļu un gaļas garšvielu.

Foto: Rihards Bergs
3. Liek vārtīties makaronus.

Foto: Rihards Bergs
4. Pievieno dažas karotes tomātu mērci gaļas masai.

Foto: Rihards Bergs
5. Makaroniem pievieno parmezāna sieru.

Foto: Rihards Bergs
6. Makaronus krāmē veidnē cieši. Veidni pirms tam ieziež ar eļļu!!!

Foto: Rihards Bergs
7. Tā izskatās piepildīta veidne.

Foto: Rihards Bergs
8. Uzber pa virsu malto gaļu.

Foto: Rihards Bergs
9. Ar irbulīti sastampājam malto gaļu makaronos.

Foto: Rihards Bergs
10. Liek to visu apcepties 200 grādos apmēram 10 minūtes.

Foto: Rihards Bergs
11. Sieru pārber pāri tortei.

Foto: Rihards Bergs
12. Liek cepties vēlreiz, kamēr siers nedaudz kļūst brūngans.

Foto: Rihards Bergs
13. Ņemam ārā mūsu torti.

Foto: Rihards Bergs