-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Makaronu torte
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Trubiņu makaroni (ar taisniem galiem)
-
400 g liellopa maltās gaļas
-
Sīpols
-
Ķiploks
-
Parmezāna siers
-
Siers Gouda
-
Gaļas garšviela
-
Burkāns
-
Cepamā veidne
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Sīpolus, ķiplokus un burkānu apcep.
-
Pievieno malto gaļu un gaļas garšvielu.
-
Liek vārtīties makaronus.
-
Pievieno dažas karotes tomātu mērci gaļas masai.
-
Makaroniem pievieno parmezāna sieru.
-
Makaronus krāmē veidnē cieši. Veidni pirms tam ieziež ar eļļu!!!
-
Tā izskatās piepildīta veidne.
-
Uzber pa virsu malto gaļu.
-
Ar irbulīti sastampājam malto gaļu makaronos.
-
Liek to visu apcepties 200 grādos apmēram 10 minūtes.
-
Sieru pārber pāri tortei.
-
Liek cepties vēlreiz, kamēr siers nedaudz kļūst brūngans.
-
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs