Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķirbju krēmzupa ar žāvētu gaļu un čili

Ķirbju krēmzupa ar žāvētu gaļu un čili

FOTO: Rihards Bergs

Papildus dekorēšanai un garšas dažādošanai var izmantot arī nedaudz sojas mērces.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • Neliela izmēra ķirbītis
  • 5 - 6 vidēja izmēra kartupeļi
  • 3 vidēji burkāni
  • Saišķītis diļļu
  • Viens iepakojums kausētā siera
  • 1 svaigs čili pipars
  • Paliels sīpols
  • 100 g žāvētas gaļas
  • Sāls un citas iecienītas garšvielas pēc pašu gaumes un ieskatiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Notīra ķirbi no mizas un sēklām, kartupeļus nomizo, burkānus notīra, sīpolu rupji sakapā.
  2. Visas sastāvdaļas sagriež līdzīgos gabaliņos.
  3. Visus dārzeņus liek katlā un pārlej ar ūdeni. Ūdeni lej tik daudz, lai augšējie dārzeņi paliek neskarti.
  4. Pievieno sāli, garšvielas pēc paša gaumes.
  5. Liek vāku virsū un vāra uz nelielas uguns, kamēr dārzeņi ir mīksti.
  6. Tikmēr sagriež žāvēto gaļu un sīpolus, un liek uz pannas apcepties.
  7. Kad dārzeņi ir mīksti, pievieno kausēto sieru un vienu čilī piparu sakapātu.
  8. Visu kārtīgi sablenderē viendabīgā masā.
  9. Lej krēmzupu šķīvī un pa virsu uzliek cepto žāvēto gaļu ar sīpoliem.
  10. Dekorē ar zaļumiem.
  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas