Ķirbju krēmzupa ar žāvētu gaļu un čili

4 1
Papildus dekorēšanai un garšas dažādošanai var izmantot arī nedaudz sojas mērces.

Sastāvdaļas

10 porcijas
  • Neliela izmēra ķirbītis
  • 5 - 6 vidēja izmēra kartupeļi
  • 3 vidēji burkāni
  • Saišķītis diļļu
  • Viens iepakojums kausētā siera
  • 1 svaigs čili pipars
  • Paliels sīpols
  • 100 g žāvētas gaļas
  • Sāls un citas iecienītas garšvielas pēc pašu gaumes un ieskatiem

Pagatavošana

50 min.
  1. Notīra ķirbi no mizas un sēklām, kartupeļus nomizo, burkānus notīra, sīpolu rupji sakapā.
  2. Visas sastāvdaļas sagriež līdzīgos gabaliņos.
  3. Visus dārzeņus liek katlā un pārlej ar ūdeni. Ūdeni lej tik daudz, lai augšējie dārzeņi paliek neskarti.
  4. Pievieno sāli, garšvielas pēc paša gaumes.
  5. Liek vāku virsū un vāra uz nelielas uguns, kamēr dārzeņi ir mīksti.
  6. Tikmēr sagriež žāvēto gaļu un sīpolus, un liek uz pannas apcepties.
  7. Kad dārzeņi ir mīksti, pievieno kausēto sieru un vienu čilī piparu sakapātu.
  8. Visu kārtīgi sablenderē viendabīgā masā.
  9. Lej krēmzupu šķīvī un pa virsu uzliek cepto žāvēto gaļu ar sīpoliem.
  10. Dekorē ar zaļumiem.
  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas