Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Gaļas salāti

Foto: Nataša Rogova
Šī recepte ir mana versija gaļas salātiem.
Pagatavošana
60 min
1. Sastāvdaļās ir norādīti jau vārīti, nomizoti, sagatavoti produkti. Līdz ar to nesagatavotus jāņem nedaudz vairāk.
2. Cūkgaļu ņem smuku gabaliņu bez speķiem ap 450g. Uzvāra ūdeni un vārošā liek gaļu, vāra zem vāka stundu, tad pievieno sāli, lauru lapas. Turpina vārīt vēl ap stundu vai līdz viegli var iedurt sausu kociņu. Gaļu atstāj katlā ar ūdeni līdz atdziest. Šis viss process vajadzīgs, lai gaļa saglabājas sulīga.
Foto: Nataša Rogova
3. Tālāk izvāra kartupeļus, burkānu, olas, samizo.
4. Visu griež salmiņos.
Foto: Nataša Rogova
5. Pievieno zirņus un izmaisa.
Foto: Nataša Rogova
6. Liek klāt sāli, piparus, majonēzi, sinepju gurķu salātus vai sinepes. Izmaisa, nogaršojam. Piekoriģē, ja kaut kas par maz.
7. Ieteicams ielikt ledusskapī uz stundiņu, lai garšas savelkas.
Foto: Nataša Rogova
8. Lai labi garšo!
Uz augšu