Gaļas salāti- mana versija

4 1
Šī recepte ir mana versija gaļas salātiem.

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 320 g vārītas cūkgaļas
  • 100 g vārītu burkānu
  • 200 g vārītu kartupeļu
  • 200 g marinētu gurķu
  • 200 g konservētu zaļo zirnīšu
  • 150 g vārītu olu
  • 250 g majonēzes
  • 50 g sinepju gurķu salātu (Spilva) vai arī sinepes kāda ēdamkarote
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Sastāvdaļās ir norādīti jau vārīti, nomizoti, sagatavoti produkti. Līdz ar to nesagatavotus jāņem nedaudz vairāk.
  2. Cūkgaļu ņem smuku gabaliņu bez speķiem ap 450g. Uzvāra ūdeni un vārošā liek gaļu, vāra zem vāka stundu, tad pievieno sāli, lauru lapas. Turpina vārīt vēl ap stundu vai līdz viegli var iedurt sausu kociņu. Gaļu atstāj katlā ar ūdeni līdz atdziest. Šis viss process vajadzīgs, lai gaļa saglabājas sulīga.
    Cūkgaļu ņem smuku gabaliņu bez speķiem ap 450g. Uzvāra ūdeni...
  3. Tālāk izvāra kartupeļus, burkānu, olas, samizo.
  4. Visu griež salmiņos.
    Visu griež salmiņos.
  5. Pievieno zirņus un izmaisa.
    Pievieno zirņus un izmaisa.
  6. Liek klāt sāli, piparus, majonēzi, sinepju gurķu salātus vai sinepes. Izmaisa, nogaršojam. Piekoriģē, ja kaut kas par maz.
  7. Ieteicams ielikt ledusskapī uz stundiņu, lai garšas savelkas.
    Ieteicams ielikt ledusskapī uz stundiņu, lai garšas savelkas...
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti