Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīvētu kartupeļu biezenis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kartupelis
  • Piens
  • Žāvēts speķis
  • Sīpols
  • Piens
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus, uz smalkās rīves sarīvētus kartupeļus liec verdošā pienā un vāri uz lēnas uguns, reti apmaisot, 20 - 30 min.
  2. Gatavai biezputrai pieliec sāli, pasniedz ar saceptu speķi un sīpoliem. Pienu pasniedz atsevišķā glāzē.
  3. Mana māte šādu biezputru parasti pasniedza ar brūkleņu ievārījumu. Izvēlies pats-i
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas