Rīvētu kartupeļu biezenis

3 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Piens
  • Žāvēts speķis
  • Sīpoli
  • Piens
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus, uz smalkās rīves sarīvētus kartupeļus liec verdošā pienā un vāri uz lēnas uguns, reti apmaisot, 20 - 30 min.
  2. Gatavai biezputrai pieliec sāli, pasniedz ar saceptu speķi un sīpoliem. Pienu pasniedz atsevišķā glāzē.
  3. Mana māte šādu biezputru parasti pasniedza ar brūkleņu ievārījumu. Izvēlies pats-i

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni