Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jēra ribiņas uz pannas

Jēra ribiņas uz pannas

FOTO: Skaidrais

Pagatavošanas laiks norādīts kopā ar laiku, kas nepieciešams, lai gaļa pamarinetos.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg jēra ribiņu
  • 2 sīpoli
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. medus
  • 1/2 citrona
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Nomazgā gaļu un nosusina.
    Nomazgā gaļu un nosusina.

    FOTO: Skaidrais

  2. Uzberam sāli, piparus.
  3. Ķiploku smalki sagriež vai izspiež. No citrona izspiež sulu, pievieno ķiplokus, medu, samaisa. Ar marinādi aplej ribiņas un apmaisa.
    Ķiploku smalki sagriež vai izspiež. No citrona izspiež sulu,...

    FOTO: Skaidrais

  4. Sagriež sīpolu pusripiņās un kārto noslēgtā traukā: sīpolu kārta,ribiņas,sīpoli,ribiņas.....
    Sagriež sīpolu pusripiņās un kārto noslēgtā traukā:  sīpolu...

    FOTO: Skaidrais

  5. Liek ledusskapī 1-3 h, lai pamarinējas un cep uz pannas, krāsnī vai uz grila.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA