Jēra ribiņas uz pannas

Pagatavošanas laiks norādīts kopā ar laiku, kas nepieciešams, lai gaļa pamarinetos.

Sastāvdaļas

  • 1 kg jēra ribiņu
  • 2 sīpoli
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. medus
  • 1/2 citrona
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

120 min.
  1. Nomazgā gaļu un nosusina.
    Nomazgā gaļu un nosusina.
  2. Uzberam sāli, piparus.
  3. Ķiploku smalki sagriež vai izspiež. No citrona izspiež sulu, pievieno ķiplokus, medu, samaisa. Ar marinādi aplej ribiņas un apmaisa.
    Ķiploku smalki sagriež vai izspiež. No citrona izspiež sulu,...
  4. Sagriež sīpolu pusripiņās un kārto noslēgtā traukā: sīpolu kārta,ribiņas,sīpoli,ribiņas.....
    Sagriež sīpolu pusripiņās un kārto noslēgtā traukā:  sīpolu...
  5. Liek ledusskapī 1-3 h, lai pamarinējas un cep uz pannas, krāsnī vai uz grila.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi