Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Jēra ribiņas uz pannas

2015. gada 10. novembris
Foto: Skaidrais
Pagatavošanas laiks norādīts kopā ar laiku, kas nepieciešams, lai gaļa pamarinetos.
Pagatavošana
120 min
1. Nomazgā gaļu un nosusina.
Foto: Skaidrais
2. Uzberam sāli, piparus.
3. Ķiploku smalki sagriež vai izspiež. No citrona izspiež sulu, pievieno ķiplokus, medu, samaisa. Ar marinādi aplej ribiņas un apmaisa.
Foto: Skaidrais
4. Sagriež sīpolu pusripiņās un kārto noslēgtā traukā: sīpolu kārta,ribiņas,sīpoli,ribiņas.....
Foto: Skaidrais
5. Liek ledusskapī 1-3 h, lai pamarinējas un cep uz pannas, krāsnī vai uz grila.

Lai labi garšo!
Uz augšu