Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Vegāniskie auzu pārslu cepumi

Vegāniskie auzu pārslu cepumi

FOTO: Rita Linga

Šie cepumi īsts enerģijas lādiņš, jo visas sastāvdaļas ir veselīgas, īpaši godži ogas, kurās ir B un E vitamīni. Godži ogās ir arī ļooti daudz reizes vairāk C vitamīna nekā apelsīnos, dzelzs nekā spinātos un beta-karotīna kā burkānos. Čīa sēklas ir pilnas ar dzelzi, kalciju un magniju, tajās ir arī daudz olbaltumvielu, vairāk kā biezpienā un gaļā. Dzērvenes rudens/ziemas gadalaikos arī ir teju neaizstājams produkts!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zemesrieksti
  • Auzu pārslas
  • Kokosriekstu piens
  • Banāni
  • Čia sēklas
  • Godži ogas
  • Žāvētas plūmes
  • Žāvētas dzērvenes
  • Pēc izvēles var likt arī citus riekstus un sēklas, ieteiktu ķirbju sēklas un ciedru riekstus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Zemesriekstus apgrauzdē, atdzesē.
    Zemesriekstus apgrauzdē, atdzesē.

    FOTO: Rita Linga

  2. Visas sastāvdaļas liek blendēt un blendē līdz sev patīkamam smalkumam.
    Visas sastāvdaļas liek blendēt un blendē līdz sev patīkamam...

    FOTO: Rita Linga

  3. Pievieno banānus un ~50 ml kokosriekstu piena, bet, lai nebūtu pārāk šķidri.
    Pievieno banānus un ~50 ml kokosriekstu piena, bet, lai nebū...

    FOTO: Rita Linga

  4. Masu sajauc ar auzu pārslām, liek uz nedaudz ietaukota cepampapīra uzkarsētā cepeškrāsnī un cep līdz gatavs!

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas