Šie cepumi īsts enerģijas lādiņš, jo visas sastāvdaļas ir veselīgas, īpaši godži ogas, kurās ir B un E vitamīni. Godži ogās ir arī ļooti daudz reizes vairāk C vitamīna nekā apelsīnos, dzelzs nekā spinātos un beta-karotīna kā burkānos. Čīa sēklas ir pilnas ar dzelzi, kalciju un magniju, tajās ir arī daudz olbaltumvielu, vairāk kā biezpienā un gaļā. Dzērvenes rudens/ziemas gadalaikos arī ir teju neaizstājams produkts!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Zemesrieksti
Auzu pārslas
Kokosriekstu piens
Banāni
Čia sēklas
Godži ogas
Žāvētas plūmes
Žāvētas dzērvenes
Pēc izvēles var likt arī citus riekstus un sēklas, ieteiktu ķirbju sēklas un ciedru riekstus
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
60 min.
Zemesriekstus apgrauzdē, atdzesē.
FOTO: Rita Linga
Visas sastāvdaļas liek blendēt un blendē līdz sev patīkamam smalkumam.
FOTO: Rita Linga
Pievieno banānus un ~50 ml kokosriekstu piena, bet, lai nebūtu pārāk šķidri.
FOTO: Rita Linga
Masu sajauc ar auzu pārslām, liek uz nedaudz ietaukota cepampapīra uzkarsētā cepeškrāsnī un cep līdz gatavs!