Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Vegāniskie auzu pārslu cepumi

Vegāniskie auzu pārslu cepumi

FOTO: Rita Linga

Šie cepumi īsts enerģijas lādiņš, jo visas sastāvdaļas ir veselīgas, īpaši godži ogas, kurās ir B un E vitamīni. Godži ogās ir arī ļooti daudz reizes vairāk C vitamīna nekā apelsīnos, dzelzs nekā spinātos un beta-karotīna kā burkānos. Čīa sēklas ir pilnas ar dzelzi, kalciju un magniju, tajās ir arī daudz olbaltumvielu, vairāk kā biezpienā un gaļā. Dzērvenes rudens/ziemas gadalaikos arī ir teju neaizstājams produkts!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zemesrieksti
  • Auzu pārslas
  • Kokosriekstu piens
  • Banāni
  • Čia sēklas
  • Godži ogas
  • Žāvētas plūmes
  • Žāvētas dzērvenes
  • Pēc izvēles var likt arī citus riekstus un sēklas, ieteiktu ķirbju sēklas un ciedru riekstus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Zemesriekstus apgrauzdē, atdzesē.
    Zemesriekstus apgrauzdē, atdzesē.

    FOTO: Rita Linga

  2. Visas sastāvdaļas liek blendēt un blendē līdz sev patīkamam smalkumam.
    Visas sastāvdaļas liek blendēt un blendē līdz sev patīkamam...

    FOTO: Rita Linga

  3. Pievieno banānus un ~50 ml kokosriekstu piena, bet, lai nebūtu pārāk šķidri.
    Pievieno banānus un ~50 ml kokosriekstu piena, bet, lai nebū...

    FOTO: Rita Linga

  4. Masu sajauc ar auzu pārslām, liek uz nedaudz ietaukota cepampapīra uzkarsētā cepeškrāsnī un cep līdz gatavs!

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas