Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļas enčilada

Liellopu gaļas enčilada

FOTO: Santa Maria

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g maltas liellopu gaļas
  • 1 ēd. k. eļļas
  • 1 paciņa Santa Maria tako garšvielu maisījuma
  • 1 iepakojums Santa Maria kukurūzas tortilju
  • 1 burciņa Santa Maria sarkano tomātu salsas
  • 300 ml rīvēta siera
  • 100 ml krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 200°C. Nelielā daudzumā eļļas apcep malto gaļu, līdz tā kļūst brūna, pievieno garšvielu maisījumu un cep vēl 2–3 minūtes.
  2. Pievieno pusi mērces un rīvētā siera. Samaisa un nedaudz pasutina!
  3. Liek 2–3 karotes maltās gaļas maisījuma uz tortiljām, sarullē tās un liek cepamajā traukā.
  4. Pārklāj tortiljas ar atlikušo mērci un pārkaisa ar rīvēto sieru.
  5. Cep krāsnī 200°C temperatūrā 8–10 minūtes, līdz siers ir izkusis. Pasniedz kopā ar krējumu.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas