Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ķirbja pankūkas ar zaļajiem zirnīšiem

2015. gada 15. oktobris
Foto: Nataša Rogova
Labi garšo kā siltas tā aukstas.
Pagatavošana
30 min
1. Ķirbi un sieru sarīvē uz smalkās rīves.
2. Pielej kefīru, iemaisa olas, sāli, mannā, miltus.
3. Zaļos zirnīšus aplej ar vārošu ūdeni, pēc pāris sekundēm, kad tie atsaldējušies notecina ūdeni un uzlej ledus aukstu ūdeni. Šādi zirnīši cepoties nezaudēs savu zaļo krāsu. Kad ir sezona svaigiem zirņiem, tad šo procesu izlaiž.
4. Iemaisa mīklā zirnīšus. Pēc vēlēšanās var pievienot sasmalcinātus zaļumus.
Foto: Nataša Rogova
5. Ja mīkla škiet ļoti šķidra, kas var gadīties atkarībā no ķirbja šķirnes, pievieno vēl mannā.
6. Liek ar karoti uz pannas pankūkas, cep nelielā eļļas daudzumā no abām pusem uz vidējas uguns.
Foto: Nataša Rogova
7. Burvīgas, aromātiskas pankūkas.
Foto: Nataša Rogova
8. Pasniedzu ar krējumu, kam pievieno dilles un lociņus.
Foto: Nataša Rogova
9. Labu apetīti!
Uz augšu