1. Malto gaļu apsāla un appiparo.Sagriež smalki sīpolu, sarīvē burkānu, sarīvē kartupeli. Visu pievieno gaļai. Klāt pieliek karoti miltus. Kārtīgi samaisa un ļauj 10 min. pamarinēties.
2. Pārtikas plēvi sagriež gabaliņos, mazliet lielākos nekā iesmiņi. Uz pārtikas plēves lieka gaļu un taisa desiņas pa vidu iesprauž iesmiņu.

Foto: Skaidrais
3. Sagatavo maizes drupačas ar sezama sēklām.

Foto: Skaidrais
4. Ietin desas pārtikas plēvē un ļauj mazliet nostāvēties, lai gaļa saliptu un nejuktu ārā cepot.

Foto: Skaidrais
5. Noņem pārtikas plēvi un apvāļā desiņas maizē.
Cept var gan uz grilla, gan cepeškrāsnī.
Lai labi garšo!