Liek vārīties. Neizmirstot noņemt izdalījumus no gaļas, kas krājas augšā vārot. Kad ūdens jau gandrīz sāk varīties, ūdeni nokāš, gaļu nomazgā. Katlu izskalo un liek vārīties gaļu līdz gandrīz mīksta. Pasāla!
FOTO: Skaidrais
Sagriež kartupeļus.
FOTO: Skaidrais
Sadala ziedkāpostu mazās rozetītēs.
FOTO: Skaidrais
Sagriež un sagatavo arī pārējās sastāvdaļas.
FOTO: Skaidrais
Uz panas apcep sīpolus, burkānus, ķiplokus, sviesta pupas, tomātus, puķkāpostus. Apsāla, sapiparo pēc garšas.
FOTO: Skaidrais
Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno kartupeļus un žāvētas ribiņas un vāra līdz kartupeļi gandrīz mīksti.
FOTO: Skaidrais
Kad kartupeļi mīksti, pievieno lauru lapu un pannā esošo sastāvu + pupiņas un pavāra vēl 10 min.
Zupa gatava. Ļauj mazliet ievilkties (10-20 min.)
FOTO: Skaidrais
Pasniedzot pievieno mazliet pētersīļus un dilles, kā arī karoti krējuma.