1. Novāra pupiņas.

Foto: Skaidrais
2. Sagriež gaļu strēmelītēs.

Foto: Skaidrais
3. Liek vārīties. Neizmirstot noņemt izdalījumus no gaļas, kas krājas augšā vārot. Kad ūdens jau gandrīz sāk varīties, ūdeni nokāš, gaļu nomazgā. Katlu izskalo un liek vārīties gaļu līdz gandrīz mīksta. Pasāla!

Foto: Skaidrais
4. Sagriež kartupeļus.

Foto: Skaidrais
5. Sadala ziedkāpostu mazās rozetītēs.

Foto: Skaidrais
6. Sagriež un sagatavo arī pārējās sastāvdaļas.

Foto: Skaidrais
7. Uz panas apcep sīpolus, burkānus, ķiplokus, sviesta pupas, tomātus, puķkāpostus. Apsāla, sapiparo pēc garšas.

Foto: Skaidrais
8. Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno kartupeļus un žāvētas ribiņas un vāra līdz kartupeļi gandrīz mīksti.

Foto: Skaidrais
9. Kad kartupeļi mīksti, pievieno lauru lapu un pannā esošo sastāvu + pupiņas un pavāra vēl 10 min.
Zupa gatava. Ļauj mazliet ievilkties (10-20 min.)

Foto: Skaidrais
10. Pasniedzot pievieno mazliet pētersīļus un dilles, kā arī karoti krējuma.
Lai labi garšo!

Foto: Skaidrais