Cepelīni, ātri pagatavojami

3 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi 1kg. zaļi
  • Kartupeļi 4-5 vārīti
  • Sāls
  • Vistas gaļa
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Sīpols
  • Mērcei: saldais krējums
  • Milti

Pagatavošana

30 min.
  1. Zaļos kartupeļus sarīvē, nospiež. Vārītos
  2. sastampā. Samīca kopā, pieliekot nostādināto stērķeli un sāli. Veido plaukstas lieluma garenas klimpas un uzmanīgi ielaiž vārošā ūdenī, kam pievienota sāls. Uz lēnas uguns vāra apmēram 20 min.
  3. Vistas gaļas gabaliņus apcep brūnus, iepriekš ierīvējot ar sāli un garšvielām. Liek katliņā, sagriež sīpolu, un pielej nedaudz ūdeni. Gatavo 25-30 min.
  4. Vistas gabaliņus izņem, buljonam pievieno miltus un krējumu.
  5. Šādas lielās klimpas ar vistas gaļu un daudz mērces ir ļoti garšīgi. Pamēģiniet!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni