Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepelīni, ātri pagatavojami

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi 1kg. zaļi
  • Kartupeļi 4-5 vārīti
  • Sāls
  • Vistas gaļa
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Sīpols
  • Mērcei: saldais krējums
  • Milti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zaļos kartupeļus sarīvē, nospiež. Vārītos
  2. sastampā. Samīca kopā, pieliekot nostādināto stērķeli un sāli. Veido plaukstas lieluma garenas klimpas un uzmanīgi ielaiž vārošā ūdenī, kam pievienota sāls. Uz lēnas uguns vāra apmēram 20 min.
  3. Vistas gaļas gabaliņus apcep brūnus, iepriekš ierīvējot ar sāli un garšvielām. Liek katliņā, sagriež sīpolu, un pielej nedaudz ūdeni. Gatavo 25-30 min.
  4. Vistas gabaliņus izņem, buljonam pievieno miltus un krējumu.
  5. Šādas lielās klimpas ar vistas gaļu un daudz mērces ir ļoti garšīgi. Pamēģiniet!
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas